144355 Umarım yapabilmişimdir 🙈 Bugün kontrolümüz vardı ve herşey yolunda çok şükür 🌸 Burdan neye göre cinsiyet tahminin de bulunuyorsunuz,neye bakıyorsunuz hiç anlamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim ve tahminlerinizi bekliyorum 😂
144355 dilan3535 Çok merak ediyorum ilk kız diye hissediyordum sonra erkek bebiş rüyamda görünce ve etrafımdaki herkes de erkek hissedince ben de bayağı onların etkisinde kaldım ister istemez. Hiç önemli değil sağlıkla gelsin inşallah 🙏 Sadece burada neye göre yorum yapılıyor ve tutacak mı sırf merakımdan soruyorum ki 12. Haftadan itibaren gözükür
dilan3535 melike81_ kime gösteriyorsam ben ve doktor hariç pipiyi göremiyor ya anlayamadım 😂😂 % 90 erkek dedi doktor fotoğraf ta gözüküyor ama 🤲🏻🤭
melike81_ dilan3535 bana doktor 12+1 se erkeğe benzetti 16 da kız sonuç 19 dada kız dedi, arkadaşımın basına böyle bi olayda geldi %90 kız dediler sonuç erkek
dilan3535 Edaa01 erkek canım doktorda %90 dedi ama bakanlar pipiyi göremeyince şüpheye düştüm acaba benmi yanılıyorum diye 🤭
dilan3535 144355 bende aynı sizin gibi oldum ilk kız hissettim sonra 3 kere rüyamda erkek doğurduğumu gördüm ve etrafımfaki çoğu kişi erkek diyince fikrim değişti 11+5 te doktorum %90 erkek dedi ama şuan yanılabilir mi diye düşünüyorum çünkü kıyafet falan aldım parti yaptım inşAllah yanılmamıştır 🙄😂sağlıkla gelsinlerde geri önemli değil tabikide ❤️❤️
dilan3535 melike81_ sağlıklı olsun gerisi önemli değil haftaya ikili tarama sonuçlarım için hem devlete hem kendi doktoruma gidicem 14+ 1 olucam o zaman bi daha sorarım artık nasip önemli değil 🤲🏻