Mothertea Sabahtan başladı kasıklarıma vuran ağrı ve gittikçe arttı şuan ağrım yok karnım ritmik olarak 3 dakkada bir sertleşiyor doktoruma perşembe kontrolüm vardı en son herşey iyiydi 2ci gebeliğim yalancı sancı nasıl oluyor acaba hiç yaşamadım bilmiyorum
Zehraumut Mothertea sertleşme benfe de var bende 36 haftayım ve 2. Gebeliğim yalancı sancı adet ağrısı gibi oluyor ama düzensiz oluyor Kuzum düzenli olursa sancıların acile git
Hnd_01 Mothertea bu akşam bende konu açtım.yalanci sancı sandım.sonra doktorum muayaneye çağırdı.nst ye bagladi.70 i bulan sancım çıktı 😔sadece bel ve kasık ağrım başlamıştı bugün.Allahtan açılma yok ama hemen nidilat başlattı doktorum.36 haftaligim bende.
Mothertea Zehraumut sertleşme oluyor geçiyor canım ya ağrım yok perşembeye kadar sabredeyim çok acil olursa giderim teşekkür ediyorum 🙏
Hasdem 36+5 im Bende de sertleşme hep oluyor ama Sancı ve kasık ağrısı yok Anlık sancı oluyor o da anında geçiyor
Mothertea Hnd_01 aslında haftamız çok erken değil ben o yüzden korkmuyorum canım ya bende bekliceö perşembeye kadar eğer coğalmazsa inşallah ilaç iyi gelir sana da biraz daha durur bebişiniz ilk mi
Hnd_01 Mothertea evet doğru canim.zaten bana 33 haftada ciğer geliştirici yapıldı.yok ikinci kızım ☺️10 yaşında ilk kızım unutmuşum sancılar ağrılar nasıl oluyo 🤭