Ebruebos Nerede kan verdin? Ben devlet hastanesi acile vermiştim yanlış çıkmıştı sonuç çok kötü oldum sonra özele gidip verdim 600 lerde çıkmıştı. Bi de kimyasal da olabilir belki tutunamamıştır.
aslansmommmm Ebruebos 2.30 ckti ama hastanenin referans degeri 2.30 mus yani daha dusuk bir degermis aslnda ama en az 2.30 olarak giriyorlarmis bu degeri kimyasalda olsa gelirdi dye dusunuyorum kanamam bakalim ne olcak
mrvsvs54 aslansmommmm kan sonucunuz tam olarak kac cikti ben gecen ay 4 gun kala erken test yapmstm silik cikti benimde sonra kan verdim ilki 13 cikti iki gun sonra tekrarladigimda 9a dustu bir iki gun sonrada kanamam oldu kimyasal gebelikmis belki o sekilde silik ciktiktan sonra beta degeriniz dusmus olabilir kimyasalsa
_Mother_ aslansmommmm benim erken gebelik testlerine guvencim kalmadı 2 adet pozitif çıktı kan negatif 2 defa çıktı 10. Gün adet oldum
aslansmommmm _Mother_ oyle malesef demekki hic yapmamak lazim insani bosuna heyecanlandiriyor normallerde hic yanilma gormedm ama erken testler de cok varmis