MUSU21 Kizlar ilk sezaryenimde 3 tane kan sulandirici igne vermisti dr um. Simdi 2.sezaryeni oldum 20 tane igne vurulucam. Sizde durum ne? Neden bu kadar farkli anlamadim
Yazmelegi_ MUSU21 benim ilk gebeligimdi ben 10 adet vuruldum hatta bide hastaneden çıkmadan 1 adet vuruldum
Eda91- MUSU21 Ben ilk gebeliğim de ya 10 ya 20 vurulmuştum. Şimdi 18 haftalığım. Doğum yurt dışında olacak. Sezeryan olacak büyük ihtimal. O iğneyi verirler mi ya da nasıl bir tedavi uygularlar bilmiyorum
Eda91- MUSU21 Ben ilk gebeliğim de ya 10 ya 20 vurulmuştum. Şimdi 18 haftalığım. Doğum yurt dışında olacak. Sezeryan olacak büyük ihtimal. Orada o iğneyi verirler mi ya da nasıl bir tedavi uygularlar bilmiyorum
Mothertea MUSU21 İlkinde 10 adet vermişti Bunda yine aynı verir sanırım aynı doktora görümcem de yaptı aynı şekilde ikinci de 10 adet verdi
Feyzabeyoglu MUSU21 ben ilk dogumumda doktor bana hastane cikisi vermedi kan sulandırıcı ozel hastanede yaptım dogumu Ama gecen yengem dogum yapti devlette ona vermiş doktoru, hayret ettim Neye gore veriyolar vermiyolar anlamadım
Feyzabeyoglu MUSU21 devlet takipliyim ben suan. İlk gebeliğimde özeldeydim. Soramiyorum maalesef o yüzden. Pazartesi dogum olucak bakalım öğrenicem bizzat
Abaegrkk MUSU21 bende kullandım 10 taneydi oksapar mi neydi galiba adı. Ameliyat sonrası pıhtı durumu tehlikeli olduğu için veriliyor
MUSU21 Arzu343434 pihti atmasina karsilik tedbir amacli herkese veriliyor diye biliyorum ama doktorunuza sorma sansiniz varsa sorun yine de isterseniz.