Elsa57- Kızlar böyle bir şey duydum doğruluk payı var mıdır? Çok tuhaf geldi 7 gün uygulaniyormus temiz bir sabun ve sıcak suyla göbeğe bastırmadan yukarıya doğru masaj yapılıyormuş ama gebe olmadığından emin olmak lazımmış. Bunu uygulayan yada bilen var mı
yuksell07 Elsa57- ya bunu nerde okudunuz veya videosu varmı ben geçende burda birinde okumuştum merak ettim ama video falanda bulamadım
tamamdanolmuss Elsa57- bizim burda bayağı yaygın hataylıyım ben. Rahmi yerine oturtuyorlarmış bu şekilde. Ya ebeler ya da yaşlı teyzeler yapıyor. Bu şekilde bayağı hamile kalan insanlar var. Benim annem de bana aynı şekilde hamile kalmış
tamamdanolmuss Elsa57- hatta halamın eşi onu aldatıyordu. Aldattığı kadın da sırf enişte zengin diye çocuk sahibi olmam istiyormuş ama olamıyormuş bayağı doktor doktor gezdikten sonra bir kadına gitmiş o kaldırmış yerine oturtmuş mu ne rahmini ondan sonra çocuk oldu şu an 11-12 yaşlarında olmuştur bile. Bana saçma geliyordu ama burda bir sürü kişide okudum yine
Gamzecanpolat Elsa57- Ben bunu babaannend n duydum rahim yukarı mı çıkıyormuş biryerler mi oturuyormuş ne 😅 ama zamanında kadınlar ebelere yaptırıyormuş
Elsa57- yuksell07 kocakarı tedavisi diye geçiyormuş. Kadınlar kulübünde gezerken bir yorumda gördüm. 8 aydır gebe kalamayan bir kadın yorum yazmıştı bu yöntemi uyguladığı ay gebe kaldığını bende şaşırdım. Videosu yoktu canım nasıl uyguladığını yazmıştı onu da ekledim yazıya 😄
tamamdanolmuss Elsa57- bence bilen birileri yapsın ya tüplere damarlara falan zarar verirsen 😂 çok fazla bastırmadan yapılması gerekiyor
Elsa57- tamamdanolmuss ayy çok değişik ne varsa eskilerde var şimdi başka forumlara baktım baya bu yöntemle hamile kalan var hepsi tesadüf olamaz herhalde 😅
Fhryhzr Bunu genelde göbek kayması veya düşmesi derler onun için yaparlar bizim burada da köy usulü ebeler var kasık kaldırma vesaire gibi işlemler yapıyorlar ve çok gebe kalan var