Mystery_ak Selam herkese cuma günü doğum yapıcam Allah nasip ederse 38+0 da :) ilk doğumum olucak acemiyim haliyle önerilerinizi , yaşadıklarınızı keşke dediklerinizi öğrenmek isterim yada başka diceğiniz şeyler varmı :)
Kediannesi1 Mystery_ak ben 32 haftalık erken doğurdum ikizleri ilk denememde sütüm geldi çünkü emzirmeyi kafaya koydum sarılık oldular küçük doğdukları için yine hastane mama vermedi sütünü sağalım hadi 1 damla süt bile kıymetli her bebek sarılık oluyor dediler bir de kalkarken yürürken karşıya bakın 2. Günden itibaren kimseden destek almayın kendi dizlerinizden tutunarak karşıya hatta yukarı bakarak kalkın bu iyileşmenizi hızlandırır bir de destek alırken kendinizi kasıp canınızı yakarsınız aradaki farkı deneyince anlarsınız yanınızda kim olursa olsun da gaz çıkarın gaz önemli hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah her geçen saat daha iyi olacak her şey yolun sonu çok güzel 😍
esracaydasatik Sezaryen doğum olacak anladığım kadarıyla kayısı hoşafı alın yanınıza gazınızı çıkartmak için yardımcı olur
esracaydasatik Mystery_ak ben doğum yapalı 6 ay oldu sizin merak ettiğiniz varsa sorun ben cevaplayayım😀
Mystery_ak esracaydasatik aklımdaki tek soru sütüm gelicek mi emzirebilicek miyim bi o var onun dışında kim ne derse aklımın kenarında dursun dedim :)
esracaydasatik Mystery_ak ya gelebilir de gelmeyebilir de süt tavsiyem ilk başlarda mama takviyesi yapın çocuğunuz sarılık olmasın biz bilemedik sarılık oldu mama vermeyin falan diyen olursa dinlemeyin hiç yanınızda biri varsa bol bol dinlenin uyuyun stres yapmayın o zaman sütünüz daha çabuk gelir
esracaydasatik Mystery_ak her mama her bebeğe iyi gelmeyebilir ben ilk hastanede sorup sma kullandım siz de hemşireye veya doktora sorup ona göre kullanabilirsiniz