GulKeskin tuq_ba Bu nisan gelince hemen doğması gerekmiyor mu Ya bu neymiş böyle 😵💫 İnsan ha geldi ha gelecek diye daha çok stres olur
tuq_ba GulKeskin valla bende gelince dedimki tamam bugün dogururum😂 yok valla netten baktim 2 haftayi bulabiliyormuş🥲😑
GulKeskin Umutunelifi93 He öyle diyor ama girmemek mümkün degil ki 🥲 bende yarın gidicem bakalım hayırlısı size ne dediler
Umutunelifi93 GulKeskin alttan baktı bugün uyarı verdim dedi ama baya can yakıcıymış ya normalde çatı muanem güzel geçmişti bu uyarı nasıl bişeymiş anlamadım
balkizim_06 Bacım bnde 37+2 bebeğimle sabah belimde başlayan snra karnımada gelen bır agrım oldu 3 4 satt agrı cektım snra gectı. Şimdi yıne agrım var…. Kanamam suyumda yok dogum belirtısı olablr mi sizce…..
gokcetugumm 38+2 ne gelen var ne giden şuan tarçın demleyip icicem biraz göğüs ucu ile oynadım yok kızlar yokkk 😂😂
Bss GulKeskin bende aynı durumdayim 39+3 deyim sancım yok ilk gebeliğim zor bir gebelik geçirdim hareketsiz kaldım psikolojik olarak zordu .
GulKeskin Bss ayy o çok kötü iste hareketsizlik bitiriyor insanı psikoloji çöküyor ama geçecek insallah Allah’ın izniyle Sağsalim kucağına alırsın insallah🤲🏻
Hdeniz61 GulKeskin yarın son günüm Allahın izniyle artık çok zorluyor iyi dayandım 😊 benim ilk gebeliğim cahil cesareti normal doğuma niyetlendim ama bakalım son dakika beni seseryana alın diye ortalığı yıkacam gibi geliyor 😂
Minnakkurabiyeveannesi27 GulKeskin 39+1 iz kızımla ikinci sezeryan olacak Allah’ın izniyle yarın kavuşacagiz inşallah minik prensesle