GulKeskin Gelen giden yok anam yok 🙈 Zorlu bir hamilelik geçiriyorum çok yoruldum Gelsin artik dayanacak gücüm kalmadı 🥲🤦🏻♀️ Siz de durumlar nasıl ? Doğumu başlatmak icin öneriler neler? 😂🙈
8mucizem8 GulKeskin 39+3 den hellooo Ali cabbarın yaşadığı yanımda hiç kalır sancı gelip sonra kandırıp geri gelmiyor kızım oyun oynuyor benimle resmen 😂
GulKeskin mother2 Al benden de o kadar asla isyan ettiğimden değil ama insanım yoruldum sağlığım yerinde degil iyi olsam sorun yok🙁
Hamisanneee1 39+6 ne gelen var ne giden tertemiz maalesef ama 2 gündür hafif regl ağrısına benzer agri giriyor doğum başlama belirtilerinden mi bilmiyorum @GulKeskin
GulKeskin 8mucizem8 hahaha şimdiden parmağında oynatıyor desene 😂 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ozik Hamisanneee1 belimde ve kasıklarımda gece yatarken sadece regl sancısı var.ama sabaha kadar geçmiş oluyor
GulKeskin Gamzea35 Haftalar ilerledikçe insan dayanamıyor gerçekten hem yorgunluktan hem de artık kucağına almak istemekten 😅🥹sizde sağsalim kucağınıza alın insallah 🌸
Hamisanneee1 Ozik henüz doktorum bir sey demedi çarşamba kontrolüm var o zaman söyler heralde suni sancının zor olduğunu söylüyorlar umarım gerek kalmaz kendiliğinden gelirler 🙈
Umutunelifi93 GulKeskin benimde 39+5 bi an önce gelsin istiyorum ya çok sıkıldım etraftakiler de hani doğurmadın mı sürekli millet rüyamda gördüm doğurmuştun bilmem ne daraldım artık geçen hafta salı çarşamba günleri nişanım da geldi ama hala tık yok
Hamisanneee1 Umutunelifi93 ufff evet herkes soruyor doğurmadın mi hala diye kızz senin nişanın gelmiş bizde o da yok 😂
GulKeskin Umutunelifi93 of o kadar haklısın ki Hergun ya arıyorlar ya mesaj atıyorlar artık kızarak cevap vermeye başladım çünkü stres oldukça hiç doguramiyorum 🤦🏻♀️ Sende yine ufak çaplı bir belirti olmuş bacım bizde oda yok😂