Ylzsvnk Kızlar biliyorsunuz beni regl 9 gün varken silik gördüm ve gittim kan verdim 25 kasım da 1.6 çıktı bugün bir hafta var günüme ve tekrarlatım ve 27 kasım da 3.85 çikti iyi mi bu
hsns Ylzsvnk canım 5 in altında değer maalesef negatif sayılır ama 3,85 çok çok orta bi değer yükselebilir de düşebilir de bence 2 gün sonra tekrarla testi
emir_01 Ylzsvnk yumurtlamadan kac gu n sonra kan verdiniz acaba bende bu ay ovulasyon denedim bekliyorum
Ylzsvnk hsns kuzum zaten negatif olduğunu biliyorum ben benim sorduğum 1.6 idi 9 gğn varken regl şuan bir hafta var ve 3.85 olmuş yani 2 günde 2 katı olmuş yani bu iyi birşey mi onu sormak istedim
hsns Ylzsvnk ben sorunuzu gayet iyi anladım ama sizi ümitlendirmek istemedim 1 haftada neler olur neler. Bazen adete yakın hormonlarda böyle bir artış görünüyor inşallah bebişiniz sizinle beraberdir 🙏🏼🥹 artış gayet iyi yani gebe kalsanız muhtemelen artış olur 🌸
Ylzsvnk emir_01 kuzum yumurtlama günü dahil ilk 12 inci gün verdim regl 9gün vardı 1.6 çıktı sonra yumurtlama dahil 14 üncü günü verdim 3.85 yükselmiş acildeki geç döllenme olmuş büyük ihtimalle dedi regl 7 gün var
emir_01 Ylzsvnk insallah gec dollenmedir hayirli haberlerini verirsin insallah haber ver banada mutlaka banada dua et