worin Kızlar benim bebiş doğum pozisyonuna geçmiş, 31. haftada gittiğim de bebeğimin yüzünü göremedm çünkü plasentaya yaslanmıştı yüzüyle :( Doktora giderken mutluktan dört köşe oluyordum hep yüzünü görüyordum çünkü ama en son göremedim yawrumu☹️ Benim gibi son haftalarda göremeyen var mı :/
Hbsanneoluyo worin her gittiğimde eliyle yüzünü kapatıyo Du en son gittiğimde doktor karnoiıma vura vura Bi iki kere görebildik ama geri kapattı yüzünü🙈 Ama kısa süre gördüm ama dünyalara bedel
Anne3434_ worin bende 37+5 oldum hala yüzünü göremedim kızımın dert etme boşver az kalmış zaten doğunca görürüz 😁
worin Sarella kirpik mi😟 ben sadece ağzını ve burnunu gördüm geçen defa.. kirpikleri nasildi ya merak ettim:))
Sarella worin valla bildiğin kirpik canım uzun kirpikleri olacak dedi doktorum çok belli oluyordu bende çok şaşırdım 😚☺️
worin Hbsanneoluyo ya ben doğuma kadar görmezsem patlarım gibime gelioo:))) doktora gitmeden çikolatayı paket paket yiycem bu sefer🤣
Armgn Bende son zamanlar çok heves ettim eli hep yüzündeydi dün gittim artık kanala indiği için komple gözükmüyor 37+6 oldum artık Doğunca görcez 😄😊