matmazellayy Rozalii-67 Hahahhaha aynen dimi kalmıyo ama yok yemek ye şunu ye bunu ye kimseyi dinlemiyorum valla kendimi dinliyorum
Yasemin_1206 serengil sagolun teşekkür ederim suan sancılarımı durdurdular şükürler olsun zamanında doğar inşallah bebişim
Nur_gnn Tugcebasak bende dayanamadım gittim rahim ağızını ölçtü normal dedi . İkinci olduğu için daha alışkın olurum sanıyordum ama yine korkuyorm😂
mujgan-aslandogdu27 Esra_4774 benim de 18 haftalık yakınmışız geçmiş olsun önceki hac haftalık düşük oldu
Esra_4774 mujgan-aslandogdu27 canım 17 haftalık düşük oldu benim ilk gebeliğim öyle sonuçlandı normal doğum gibi düşük gerçekleşti şuan ikinci gebeliğim 7 ay sonra oldu 21haftaligim
123oznr Seyma5461 kesinlikle abazen o kadar hareketli ki bazen de utanmasa hiç hareket etmeyecek 😂😂bunlar doğana kadar canımızı okuyacak belli ki bir de akıntım çok beyaz sulu bi akıntı sizin de öyle mi
Seyma5461 123oznr benim sadece çok ayakta durduğumda ya da yürüdüğümde oluyor dediğiniz gibi beyaz sulu akıntı
123oznr Seyma5461 bebeğin suyumu diye korkuyorum gerçi en son gittiğimde de öyleydi doktor bebeğin suyu iyi demişti 😇miniklerimiz sağlıkla gelsin inşallah
Seyma5461 123oznr bende dün gittim bana sa suyu iyi dedi 850 gr 30 cm olmuş suyu değildir ya korkutmayın kendinizi
Mercan10 Ad234sbk bende de çoktu şu sıralar yok bulantı ilacını içiyorum bu sabah bulanır gibi oldu geçti ama kusmadım içmiyosanız ilaç tavsiye ederim azda olsa rahatlatıyp birde geç yemek yememeye çalışıyorum o da etkiledi
Mercan10 Suzann- bulantılı geçiyodu şu sıralar maşallah bulantı yok tabi ilaç kullanıyorum bu arada mercan değilim kullanıcı adını kabul etmedi diye öyle yaptım melike ismim sizin nasıl geçiyor ☺️
Esra_4774 mujgan-aslandogdu27 valla canım bilinmiyor çünkü çok sancım vardı ilkti ve tectubesizdim sancilandim gittim iltihap var deyip eve gönderdiler sabahına lekelendim nişan diyorlar galiba hastaneye varmadan suyum geldi