December Nezbe sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 kaç kiloda bebeğiniz? Bizde iki haftalık gerilik vardı da kaç olması gerektiğini bilemiyorum. Onemli olan sağlıklı olmaları tabii ki.
Nezbe December vala bundan birkaç hafta knce 2 buçuk falandı şimdi bilmiyorum.ayin 6 sina randevu aldım kontrole gideceğim k8smet olursa
Aybarssmom_ Susuu48 belli değil henüz yani ben normal istiyorum oğlum da isterse ve pozisyonu alırsa inşallah, şuan ters çünkü çok yukarda mideme yaptığı baskıyı hissediyorum resmen dönmeye niyeti yok gibi 🥲
Srfclkkl 20+3 haftalık olduk bizde oğluşumla yolu yarıladık ☺️ Sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah 🙏
Laylalaylay Dmrhzn Dmrhzn ya ben 10+1 de gitmiştim işte o yüzden 12 de mecbur çağırdı 😂 takviyeler için ve tarama için ama inşallah cinsiyeti görür 💓
Tugcebasak Nur_gnn olmaz mı etlerim acıyo artık 2 ci hamileliğim kızımda hiç böyle olmadı ama bu erkek diye mi anlmadım asla durmuyo özellikle akşam saatlerinde toplanıyo kasılıyo zorlanıyorum
Nur_gnn Tugcebasak benmde ikinci hamileliğim hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum erken gelecek die endişeleniyorm o kadar ☺️ her hareketi canımı yakıo. Erkek die değildir benm buda kız ama farklı😂 2. Ciler yaramaz olacak galiba