Csmnvr FatSon9993 çok şükür ilk başlarda kanama lekelenme her türlü şey vardı ama şimdi çok şükür sizin nasıl.
FatSon9993 Csmnvr sevindim canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Ben de ilk başlarda mide bulantısı baş ağrısı çektim ama şimdi gayet iyim 😇🤲🏻
Nur_gnn Tugcebasak sizinde kasılmalarınız varmı benm 2 gündür sürekli toplanıo canım yanıyor o derce korkuyorum valla 😂
Tugcebasak Nur_gnn olmaz mı etlerim acıyo artık 2 ci hamileliğim kızımda hiç böyle olmadı ama bu erkek diye mi anlmadım asla durmuyo özellikle akşam saatlerinde toplanıyo kasılıyo zorlanıyorum
Csmnvr Gamo3010 bende 7 kilo aldım ya dün bir tanıdığıma söyledim diyorum 7 kilo aldım diye . Çok almışsın napacaksın bu kadar kiloyu diyor ilerde daha çok alırsın dedi. Olanca moralim bozuldu valla
Nurycr Kumri Amin hepimize inşaallah. Benimde öyle devamlı bir ağrı gelip gitmiyor sürekli var. Artık büyüdükleri için baskı yapıyorlar sanırım.
Kumri Nurycr olabilir Allh yardımcımız olsun benim ilk cocuqumda böyle diildi ama bu beni çok zorluyor
Csmnvr FatSon9993 hiç bulantım olmadı bi gün çok şiddetlendi onda da miğdemi üşütmüşüm herhalde 😂 cinsiyet ne peki. Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Lylarch yagiz27 folikasit kulanıyırum normal ve kesede büyüme var dedı alttan bakıcaktı normalde gerek kalmadı şükür ayın 6 sında tekrar gel dedi ve düşük riskim hala var ama hiç belirti yok ağrı vs
Esra_Omer_21 Ebruarss ben özelde öğrendim zaten devlette bu kadar net olmazdı biraz daha bekle istersen 14 olunca gidersin