Ebruarss Esra_Omer_21 12+4 olduk bizde ama henüz söylemediler özellikle cinsiyeti için özele mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Esra_Omer_21 Ebruarss ben özelde öğrendim zaten devlette bu kadar net olmazdı biraz daha bekle istersen 14 olunca gidersin
mrsmom_ Ilaydah bende 26+1🤗 ben baya aldim kilo ya 🙈 yani hamileligimin basinda tartilmadim hic ama genel kilom itibariyle 10 kilo almistim en son
Boncukk123 Sare09 nasıl geçiyor senin canım ikinci trimester balayı diyorlar ☺️ benim gece uykularım sıkıntı hamd olsun onun dısında ara ara ağrılarım oluyor vitamin vs kullanmıyorum henüz
Kumri Nurycr Nurycr Rabbim kucaqina almayı nasip etsin aynı aqri benimde ama sürekli aqriyo hani kesik kesik diil
Nurycr Kumri Amin hepimize inşaallah. Benimde öyle devamlı bir ağrı gelip gitmiyor sürekli var. Artık büyüdükleri için baskı yapıyorlar sanırım.
Seyma5461 123oznr 1 gun var aramızda bizde bugün 25+5 olduk 🥰 nasıl gidiyor hamileliğiniz cinsiyetiniz nedir ☺️
Gulsum0787 Ben detaylı ultrosona gidemedim 23 haftalık olacağız bir kaç güne gidemeyen varmı çokmu geç kalmışım kızlar gidemedim işte
Sare09 Gulsum0787 bana detaylı ultrason için 22+3 e sıra verdiler gidebilme şansın varsa git hemen özelde