Aybarssmom_ Nnoktaa hem de neler neler hele bi yukarıdaki sorma bazen nefesimi kesiyor sanki ağzımdan çıkacak🤦🏻♀️
Barlas28 Pamuk Kan testlerimi yeni verdim b12 ve magnezyumda eksiklik cıktı magvital ve dodex iğne kullanıyorum . Mide yanması için gaviscon kullanmıştım daha öncesinden fakat su son ½ haftadır akşam yemeğini ⅚ gibi yiyorum corba dahi içsem midem ağrıyor sanki 3 ekmek yemiş gibi ağırlaşıyorum
Mekklc Ervam01 Biz de oğlumuzu bekliyoruz 😍✨ sağlıklı gelsinler minikler 😊sizin zorlandığınız şeyler var mı 🤷🏻♀️
Ervam01 Mekklc Benim ilk kızımda da bu kızımda da figece bel ağrılarım çok erken başladı geceleri bel ağrısından bacak ağrısından dolayı uykumdan hiç tat alamıyorum maalesef sizde durumlar nasıl
Sahsenem34- Nur_Alp İlk gebelik şu vakte kadar oyle şikayetim olmadı 2 3 gündür mide yanması ve özellikle gece uykularım düzensiz uyuyamıyorum nefes sorunu senin nasıl gidiyor peki
mrsmom_ Ilaydah bende 26+1🤗 ben baya aldim kilo ya 🙈 yani hamileligimin basinda tartilmadim hic ama genel kilom itibariyle 10 kilo almistim en son
ozgekader Rojda09 ben tam 18haftalıkken hissettim sabahları çok fazla hissetmiyorum ama akşam olunca oynuyo kıpır kıpır doktorum çok hareketli bi kız demişti cidden öyle 😄 siz ne durum dasınız
Nur_Alp Sahsenem34- Benim zor gidiyor ya bel ağrısı kalça ağrısı böbrek büyümesi diş ağrısı çok zor bende yok yok 😂
isum Esra_4774 evet 15. Haftada erkek dedi, sonrakilerde de erkek dedi, şu anlık bir sorun yok çok şükür, güzel gidiyor, sizin nasıl
Esra_4774 isum biraz zor geçiyor benim ya progestan kullanıyorum fitil olarak bel ağrısı şimdiden çok şükür ama bulantım durdu
Sahsenem34- Nur_Alp Valla senin biraz daha zorlayıcı Allah kolaylık versin canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin dış ağrısı zor bide