TerapistAnne Cerenbelis1 Şuanda kaygı hissetmen doğum anını kolaylaştırmayacak/zorlaştırmayacak. Anı yaşa🥰
Ummi_22 Cerenbelis1 ya benimde rüyalarıma giriyor doğum hikayesi okudukça ajjsddb güzel düşünelim güzel olsun stres yapmayalım 🥰
Kdrdlkr0 @"Pamuk"26.hafta artık mide yanmalarina alıştım ama bebeğin kilosunu kafaya takıyorum normal kilo ne kadar olmalı hanimlar
Pamuk Kdrdlkr0 Canim benim 1 hafta geriden geliyor başından beri geç döllenme o yüzden takmıyorum.Senin kaç gram ki takıyorsun.
Mothertea rabiaozcans yakınız ☺️ benim kasıklarıma ağrılar girmeye başladı akşamdan beri post açtım hatta normal mi diye korktum sizde durumlar nasıl ☺️
rabiaozcans Mothertea benim şimdiye dek şikayetim olmadı iyi geçiriyorum ama aynı haftada olduğum kuzenim sizinle benzer şikayetleri yaşıyor. 😊 eminim bebeğinizin ve sizin sağlığınız yerindedir 💖
Zekiye_az leylaaa1268 güzel gidiyor öğrenemedik daha üzüldüm kendini belli etmedi ya da doktor anlamadı sizinki belli mi☺️
Semasyy fatimaaaakrc 35+1 ilk bebişim sezeryan istiyorum bende ☺️🌸 son zamanlara kadar normal istiyordum ama vazgeçtim 😂😂
Kdrdlkr0 @"Pamuk"yaa inşallah herşey yoluna girer düzelir🙏633dedi de bana da internette bakip karşılayinca az geldi
Esra_Omer_21 Pamuk bütün yorumlara baktım bana uyumlu yok aslında ilk hamileliğimi öğrendiğimde çok vardı hepsi kayıp olmuş🥲🥲16+2 oldum