Gulbahar47 36+olduk ama bebeğin karın çevresi 3 hafta geride kalmış 33 hafta ile uyumlu perinatoloji bölümüne yönlendirdiler başına böyle bir şey gelen oldu mu kızlar ilk gebeliğim çok korkuyorum
babyy__ Gulbahar47 kuzum bende 32 de gittim karın çevrwsi 2 hafta geri dedi 1 hafta takip verdi idrarda protein kaçagına baktı tansoyon takibindeyim şuan ama perinotolojiye yönlendirmedi kilo alirsa açık kapanır dedi beslenmene dikkat et
Nesfur41 Gulbahar47 Avokado Muzlu süt Her gün 2 yumurta Ceviz Kaşar ye alır inşallah kilo bunlar çok yardımcı bebeğe kilo aldırmakta
Gulbahar47 babyy__ benim tansiyonum iyi ama neden böyle oldu ben beslenmeme pek dikkat etmiyordum doğrusu bu haftalarda daha dikkatli beslensem arayı kapatır mı acaba
babyy__ Gulbahar47 kuzum tek sorun beslenme olmuyor genetik bazı şeyler ama bu haftada beslenmeyi denicez olmazsa genetij artık yapcak birşey yok boyu uzun haftasına göre
Gulbahar47 babyy__ benimkinin boyunda kısa doktorum yapısal olma ihtimali de var dedi bakalım yarın peritoloji bölümüne randevum var o ne diyecek 3 hafta çokta geri değil bence değil mi sınırda dedi doktor
babyy__ Ankara-58 bakalım dinleniyorum işte nolcak zaten başından beri erken dogum riskim var hayırlısı artık
babyy__ Gulbahar47 çok takıp kafanı sitrese girme kuzum yapısal olabilir bakalım bi git doktoruna da ne dicek
Gulbahar47 babyy__ yok fazla düşünmemeye çalışıyorum canım buna da şükür ne geliyorsa allahtan geliyor derdi veren dermanını da verir elbet yüce rabbim bütün annelerin bebeklerini sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻🫶🏻