bebilique Puseti de maxi cosi almayı düşünüyorum, aynı marka puset/ana kucağı bebek arabasına aparatsız takılabiliyor mu? Yine de takma aparatı almak gerekiyor mu?
269522 bebilique aparat her türlü almak gerekiyor diye biliyorum canım ben maxı cosi leona 2 model araba aldım puset maxı cosi almadım cosmo marka aldım aparat aldım birde ama kendi puseti de olsa aparat alınması şart diye biliyorum
momormom bebilique ama mutlaka alırken yorumlarda okuyun soru cevaplara bakın Bazen aynı marka olmasına rağmen o modelde apartla da olmuyor gibi cevaplar olabiliyordu
nb- bebilique eğer araban travel değil kabin boysa aparat almak zorundasın. Ama puseti de deneyerek alsan daha iyi. Aynı marka danolsa bazen uymayabiliyo arabaya
bebilique nb- Evet kabin boy, netten alacağım yaşadığım ilde kısıtlı böyle şeyler ama kullananlar aparatların maxi cosi uyduğunu hatta başka bazı markalarla uyduğunu da yazmış.
269522 Dilekle memnunum çünkü ben ağır hantal bir araba istemiyordum tek başıma rahatlıkla kullanabilmek için ağır bi araba değil pratik aynı zaman da
Rukicanga Maxi Cosi Street kullanan var mı? Ne kadara aldınız ve Puseti için hangi modeli aldınız paylaşırsanız cok sevinirim
melsaanne Rukicanga merhaba bende o modeli almayı düşünüyorum siz almış mıydınız ve memnun kaldınız mı