ummanela Sevgili İstanbul anneleri🌻 İki hastaneden birini tercih eden var mı aranızda? Buralarda doğum yapmış veya doğum yapmayı düşünen? Doktor olarak tavsiye verebileceğiniz?
Nuryg ummanela bende ilk doğumumu medipol kosuyolunda yaptım çok memnun kalmadım şimdiki Acıbadem Altunizade yapmayı düşünüyorum bakalım bu sefer nası olucak
__mom1 Ben istanbulda farklı bir acıbademde doğum yaptım genel olarak memnun kaldım. Ama medipolle kıyaslayamam
Nuryg ummanela ben çok memnunum çok sıcakkanlı bi insan sormak istediğinizi de çekinmeden soruyosunuz psikolojik olarakta insanı rahatlatan biri
Nuryg ummanela hatta ben daha önce sezeryan oldum şimdi dedim normal yapabilir miyim istersen yapabilirsin dedi ille de sezeryan diye ısrarcı olmadı diğer doktorlar gibi ama olumsuzluklarını söyledi ben riske girmemek için tekrar sezeryan olucam
ummanela Nuryg ben de aysel hanımı düşünüyordum gitmek için, randevu alayım en kısa sürese gideyim insallah🤲🏻
Tinii_minii_mom Kızlar acıbadem altunzadede ünlülerin yaptıgı bir doktor varmış sanırım acıbademin ücreti çok mu phalaj
Melekprenses Tinii_minii_mom Furkan kayabas ama onun ayrı poliklinigi var muayeneleri orada doğum altinizadede oluyor . Ve çok yoğun bir doktor hasta kabul etmesi zor diye biliyorum
teachermom1 1fatma_nurr 55 bin. Ama paket olarak satıyorlar. Yani bebeğin tüm testleri, doğum süreci, doğum sonrası destek, oda süsü vs her şey dahil diye anlatıyorlar.