Burcu__0506 Kızlar merhaba doktor bugün ultrason la baktıgında karnımdan sadece keseyi gördü alttan baktı göremedi ve sağlıksız gebelik kürtaj olman gerekiyor dedi ne yapacagımı şaşırdım
sacmalamakizim Burcu__0506 Canım geç döllenmeyse görünmeyebilir, bence bir doktora daha görün, tek doktorla kalma belki cihaz kalitesi düşüktür.
Noraa Başka bir doktora da gorunmeni tavsiye ederim. Doktorlar da insan sonuçta ve yanilabiliyorlar ne olur ne olmaz bir başka doktora daha git ve öyle karar ver
Mrvm005 Burcu__0506 2 hafta geriden geliyor ise biraz daha beklemelisin. 28 subat adet tarihim ama takipler sonrasinda duzeltilmis 9 mart tarihim olarak qyarlandi haftalar sonrasinda takip edildiginde degismedigi icin haftasi tarihimizi duzenledik.
Gaye1402_ Burcu__0506 sen her doktora güvenme bazen bazı doktorların bu ilk 3 ayda sallayası geliyor başka bi doktora daha git Allahım korktuğuna uğratmasın inşallah 🥺
Eslem2112 Burcu__0506 bence bekle biraz geç döllenme olabilir bak benimde geç döllenmeydi şuan 20+2 günlük olduk pasamla
Aytlkya Benimde 1 hafta geriden geliyor 6 haftalıkken bana da da kese var bebek yok bekle dedi doktor 9/10 haftalarda kalp atışını ve bebeği gördüm biraz daha bekle ve daha iyi bir doktora gözük