Melikeyesil 19+5 gunluk Hamileyim . Bugun detayli ultrasona girdim hicbir seyde sorun yoktu cok sukur . Fakat doktor 19+1 gozukuyor 42 gr da eksik kilosu dedi .cok korkuyorum baska sebepten mi kaynaklaniyor diye . Sizdede Boyle oldumu simdiden tesekkurler
BayanYaman Melikeyesil sakin ol canım benim 20li haftaların başında bebek 1 hafta ilerde demişti doktor geçen hafta gittiğimdede 29 haftalıktım 28 hafta ile uyumlu 1 hafta geride desi sorun olur mu diye sordum 2 haftaya kadar ileri yada geri sorun olmuyor dedi telaş yapma boşuna sağlıklı olsunda varsın 2buçuk kilo doğsun doğduğunda büyür geçen hafta 1200 gr dedi doktorum 1 hafta geri hali bu perşemde tekrar gidicem bakalım normal haftasına dönmeye başlamış mı başlamamış mı doktorum ona göre önlemini alır 😊
Gozde Melikeyesil 2 haftaya kadar geride olması tolere edilebilir zaten bir de ultrasona çok takılmamak lazım eksik yada fazla çıkabiliyor. Sadece beslenmene dikkat edersen ceviz muz yoğurt bol su tüketirsen kısa sürede toparlar. Bir de 34.haftadan sonra kilosu daha önemli oluyor düşük kilolu yada iri bebek olacağı ancak o zamanlarda kesinleşir onun dışında önemli olan sizin sağlığınız boy kilo çok çok geride olmadığı sürece bir sorun olmuyor