Nurr29 2 hafta önce kan vermiştim bidaha doktora gidemedim kızlar bugün gittim troitlerin yüksek dedi tekrar kan verdim bugün başına böyle bişey gelen var mı ? Bebeğe bişey olur mu çok korkuyorum
mervemurat16 Nurr29 hamilelikte normalden yüksek çıkabiliyor troidler benimde ilk aylarda yüksekti tuzu baharatı kestik hemen hem ödem olmasın diye .Büyük ihtimalle doktor tedavi verecektir size.Şuan 30+0 ım bütün değerlerim normal
ikra4533 Nurr29 ben 2. Gebeligim benimde yuksekti ilaç verdi 9 ay boyunca o şekilde kontrol altına alındı şuan yine ilaç içiyorum bebeğe zarar vermiyor ilac
e_blue_sky_a Nurr29 evet 2bucugun altında olmasını istiyor kadın doğumcular. Başından beri levotiron 25mg kullanıyorum çok şükür 4lerden 2bucugun altına düştü. Acilen dahiliyeye gidin. Bulunduğunuz bölgede devlet hastanesi mutlaka gebelerin randevu almadan gideceği 1gun belirlemiştir dahiliye için. Uğrayıp Bi sorun. Vakit kaybetmeden dahiliyeye gidin.
yenidenanne34 Nurr29 daha bugun gittim dahiliyeye ve ilac basladik benim 3.59 çıkmıştı düşük doz ilac basladik sabah kahvaltidan bir saat once alacagim 3 hafta sonra kontrol. Bebegin beyin gelisimi icin onemliymis aksatmadan kullanmak lazim
Nurr29 mervemurat16 ayy bu ara ellerim çok şişti demek ki ondan doktor bana tuz baharat vs kullanma demedi ilaç verdi sadece
tugce_061 Troid degeriniz kaç çıkmıştı acaba banada yüksek dedi ilaç verdi ,birde troid ultrasonu istemişlerdi onda normal göründü ilacı bırakabilirsin demişti tekrar kan verdim sonucunu bekliyorum bende
Nurr29 tugce_061 canım kaç çıktı değerlerim bilmiyorum bugün verdiğim kana da yüksek çıkmış dedi ilaç verdi e nabıza düşmemiş değer göremiyorum o yüzden
Nurr29 ikra4533 bana da ilaç verdi canım neyden yükseliyor acaba ya bana önce hiç demedi son ayımdayım şuan yükselmiş
tugce_061 Nurr29 Anladım canım benim değerim 3,69 çıkmıştı doktorum. 2,50 civarında tutmaya ozen gosteriyoruz demisti bir buçuk hafta felan kullandım 1,14 e kadar düşmüş bırakmamı söyledi ara ara kontrol edeceğiz tekrar dedi.
ikra4533 e_blue_sky_a ben levotiron 25 mg la başladım şuan 150 mg içiyorum 9 ay yine içeceğim 2 gebeligim.5 aylık değer yükseliyor o yüzden her gittimde 25 mg artıyor ilaç değeri
ozlem123tksz Başından beri kullanıyorum bende 35. Haftadayız normalde de haşimato hastasıydım ama hamilelikten önce umursamıyordum gebelikte çocukta sıkıntı olur diye mecbur kullanıyorum ilacı bıraktığım gibi tekrar yükseliyor ilacı kyllandıpın sürece sorun olmaz
_Fasyada_ Nurr29 tsh 3.5 in üzerinde olmasın diyo doktorlar eğer yüksekse ilaç başlanıyor ilaç dediysem de sadece iyot takviyesi zararı hiç yok bebeğe faydası var bende kullanıyorum Allah sağ Salim kucaklamayı nasip etsin korkmayın