Patito__ Arkadaslar selam Dr bna hamilelikten once corasprin vermisti iceli bi ongun filan oldu Bgun adetliyim ictim cok kanamam oldu Sormayi unuttm adetliyken kesmek mi gerekiyordu acaba suan korktum cok :/
Eda91- Patito__ kesmek gerekir diye düşünüyorum. Zaten kan sulandırıcı diye geçtiği için fazlaca kanaması olması normal.
Meryyyyyyy Patito__ Bende kullandım kesmedim bana keste demedi Dr hiç kesildiğini de duymadım ama doktoruna danış yine de
Patito__ Meryyyyyyy ohh icim niraz daha rahatladi . Sanirim birden cok kan gorunce kan tuttu beni cok korktm. Simdi biraz daha rhtlayablrm. Allah razı olsun
Zeynep0409 @Patito__ bende kullanmıştım hamilelik öncesi kesmeniz gerekmiyor gayet normal bir durum olduğunu söylemişti bana doktorum fazla kanamanın zaten vücut o dönemde sizin pis kanınızı atıyor dışarıya endişelenmeyin şuanda 31 haftalık hamileyim halada kullanıyorum
Deta Bende gebelik düşündüğüm an başladım fakat bana yarısını iç dedi ortadan kesiyorduk bıçakla yarısını bugün yarısını yarın şeklinde + folik asit içtim ama kesmem gerektiğini bana söylemedi. Ama kanamanım fazla olması normal bir durum