Smyye0303 cennettemel tamam oda güzel ben ilk oglanda ondan kullandım 3300 doğdu 38+3 sezeryanla bebeğe kilo aldiriyo balık hapi
Ceren1993 Smyye0303 kullanıyorum canım doktorum bana kendini parçalasanda genetik dedi yani babaları yani eşim 3300 doğmuş ilk oğlumda 3300 doğdu ben 5000 kg doğmuşum çocuklar babalarına çekmiş
dilek6 cennettemel fazlası bile olur 3 bile geçer kaşar kabak çekirdeği maden suyu kızımı 4 kilo doğurdum 20 ay önce şimdi tekrar düzene soktum yeme içmemi yine alır benim için çok kilo önemli değil açıkçası sadece küvet olayını yaşamayayım yeter kafasındayım
_mustafa_yasemin dilek6 benimde bugün 31 . Hafta 1350 gram olduğunu söyledi yavaş kilo alıyor benim bebeğim umarım sizinki gibi 2 kiloyu geçer
dilek6 _mustafa_yasemin geçer tabi canm bide benim triot var ilaç kullanıyorum hiç bi zaman tam haftası ile uyumlu olmadı pazartesi günü tekrar gideceğim doktora anestezi işlemleri yapılması için gün alacağım bakalım doktor muayene edecek kaç kilo olacak göreceğim 5 gün geriden geliyo 🙏🏻 hastaneye gittiğimde 36+3 olmuş olcak
_mustafa_yasemin dilek6 benimde aynı şekilde hashimoto var yaklasık 10 gün karın çevresi ve bacak boyu geriden geliyor, kan akımı ve suyu normal bir sıkıntı olmaz her bebek 4 kilo olacak diye bişey yok falan dedi ama, erken doğum falan olursa diye korkuyorum
dilek6 _mustafa_yasemin inşallah sağlıkla gününde gelir 🙏🏻🌺 4 kilo doğup küveze girenler var önemlisi sağlıklısı öncelikle 🙏🏻 anne olduğumuz için kafaya takıyoruz ama işte bazen cihazlar çok yanılma oluyor 🙏🏻 kızımda doğumdan önce 3400 kilo 49 cm demişti doktorum 4 gün sonra 4 kilo 52 cm sağlıklı doğdu o yüzden cihazlar %100 doğru çıkmıyor
_mustafa_yasemin dilek6 inşallah önemli olan sağ salim kavuşmak gerçekten kiloya çok takılmamaya çalışıyorum son haftalar artık zaman çabucak geçsin 😍
dilek6 _mustafa_yasemin inşallah bende artık doğurup rahatlamak istiyorum çünkü kızım la ilgilenirken zorlanıyorum 🥲
_mustafa_yasemin dilek6 benimde ikinci gebeliğim ilk doğumla arası tam 3 ay 31 Ocak’ta doğum yapmıstım preeklampsi geçirdim 30 haftalık doğum yaptım şuan tek endişem erken doğum yapmak maalesef kızımı doğumdan 2 gün sonra kaybettim o yüzden çok korkuyorum son 6-7 hafta uyuyup uyanmak istiyorum 😇