Deletedmom4793 Hanımlar merhaba. Bir şeyi merak ediyorum devlet hastanesinde doğumhane salon tarzı ve birçok kadın aynı ortamda mı oluyor yani perde gibi bi bölümlenme mahremiyet yok mu internetten baktım böyle şeyler çıktı ama kafamdan kaynar sular aktı sanki böyle mı gerçekten doğumhane. Ve eğer süleymaniye kadın hastalıkları hastanesinde de doğum yapan varsa söyleyebilir mı orası nasıldır
Kursat Deletedmom4793 her yer aynı devlet hastanesinde presüdür neyse onu uygular herzaman özelde farklı ama durum
Mrvkrc Bn erzincandayim 2.ye hamileyim ilk dogumumdan biliyorum. Herkezin ayri odasi var herkez kendi odasinda sancisini cekip dogumhaneye girip dogurup tekrar odasina donuyo ve hastaneden cikana kadar odanda tek kaliyosun. Ama baska illeri bilemem tabi
Deletedmom4793 Mrvkrc bahsettiğim hastane de odalar da tek kişilik değil zaten ama doğumhane nasıl bir yer bilemyiorum
Mrvkrc Deletedmom4793 cnm dogumhanede tek catal var senle ayni anda baska biri dogum yapamaz yani . Ama odalarinda ayni olmasi garip insanlar rahatsiz olur birbirinden