Esra2288 Mucizemses benimde perşembe günü kontrolüm inşallah bende görürüm Benimde ilk gebeliğim öyleydi hem fitil hem iğne bide kan sulandırdı kullandım 9 ay bunda ne olur bilmiyorum
sumeyye4545 Fts123 kısmet olursa ben de 4 Aralık’ta gidecem kan testi verdim ama henüz kadın doğuma gitmedim
Mucizemses Fts123 bende 7 aralıkta gidicem canım umarım sağlıkla görürüz hiç vakit geçmiyor böyle bekleyince
Fts123 sumeyye4545 hadi inşallah canım yaa hem heyecan hem endişe icinde bekliyoruz çok değişik bir duygu
Damlaozzz Bende 2 gün önce testlerle öğrendim erken diye daha gitmedim biraz daha geçmesini bekledim regl gibi ara ara kasık ağrılarım oluyor birde bel ağrısı 🤦🏼♀️
Slnspt Bende bugün kan verdim 466 değerim Çarşamba tekrarlayacağız inşallah sağlıkla ilerler kızlar 🙏🏼🥹
Demojna Dost12 hastaneye gittim. 1002 betayla aranizdayim kese aşırı minik ama var dedi Dr. Şükürler olsun.
Dost12 Demojna ayyyyy cok sevindim❤️❤️❤️❤️darisi basima persembe kan verdim beta 300 dü dis gebelik o diye baktilar onada. Coook tahmin kücük bir nokta gözüküyor du daha net bakmamiz icin pazartesi tekrar gitmem gerek🥺