Hanımlar merhaba ,uzun zamandır beklediğim hatta beklediğimiz gün geldi 23+6 haftalık doğan bebeğim çarşamba günü taburcu oluyor.O kadar zor günler atlattım ki bazen diyorum ki Rabbim beni büyük bir sınavdan geçirdi ve sonunda da mutlu etti.Şimdi gün sayıyorum oğluma kavuşmak için 119 gün olacak çarşamba günü 2200 kg di dün büyük ihtimalle 2300 civarında taburcu olacağız. Yağız da bazı sorunlar var kasık fıtığı oluşmuş erken doğduğu için yaşı ilerledikçe minik bir ameliyat olacak bir yumurtalığı yerinde değil yukarıya kaçıyor ondan da ameliyat olacak göbek çevresinde ki renk pigmentleri tam oluşmadı orası beyaz kalmış Allah’tan başka yeri beyaz değil biraz saçları kel 😂 inşallah büyüyecek kızlar minik minik sorunlarımız var inşallah başka sorunla karşı karşıya kalmayız.Beni maalesef ememiyor göğsüm de hiç olmadığı için kavrayamiyorlar biberonla besleyeceğim bebeğimi. Çok sevilen bir bebek oldu çarşamba günü Yağız için minik bir kutlama yapacağız hastanede Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bir durum bir önceki bebeğimi de kaybettim ama bu yavrumun halleri hayata tutunmak için vermiş olduğu emeği gözümün önünden geçmiyor. 600 gr doğdu 475 gr kadar düştük uzun zamandır entübede kaldık amaaa hepsi geçti şimdi mutluluktan ağlama zamanlarımız geldi… Her bir şeyini aldım eksik olmaması için elimden geleni yaptım.Şimdi kavuşmamıza az kaldı.Evim bebek kokacak ☺️