semrakarahan Esraselcuk acitmiyor aslinda alisinca ama ben kendim vurdugumdan bazen canimi yakiyorm yanlis vurmadigin taktirde morarma herhangi bise olmuyor yakiyordu ilk baslarda bazen de yakiyor
semrakarahan GamzeTopluKk aslinda clexsan zor bulunan bir igne yerli uretim degil biz cok sor buluyorz
semrakarahan Esraselcuk evet oksopar yerli uretim ama clexan yurtdisindan geldigi icin cok nadir bulunuyor orjinali clexan digerleri muadil die biliyorm aczaci bana bulamiyorm muadilini vereym dedi istemedim bulduk sonundw bi yerden
Ozlembb Esraselcuk bende kullanıyorum 5 ayim bitti. Bı kaç gündür bacaktan vuruyorum hiç acimiyor. Bacaktan dene istersen daha rahat oluyo
semrakarahan GamzeTopluKk iyi olmus ama clexan orjinal bize eczacimiz demisti yurt disndan geliyor iyi bir igne morartma yapmiyor die
GamzeTopluKk semrakarahan enoxa göre hem daha kısa hem daha ince uçlu , kolonya ile silip iğneyi yapınca bı daha bastırıyorum morarma olmuyor 😄
Muhammedamine semrakarahan 36+0 haftama kadar kullandım hepte morardım vücutla alakalı bir durum bence bu ben hemen hemen bütün markaları kullandım morartmıyor dediğim iğne yok
Hanife_ Hiborla başladık onu bulamayınca clexane 4000 kullandım onu da bi süre sonra bulamadık şimdi enox kullanıyorum hibora alışmıştım çok rahattı clexane çok yakıyo enox biraz yakıyo ama morartıyo
Merve123a Oxcapar da kullamdim clecane kullandim ikiside ayni ama clcane daha az acitiyor ben 4ay kullanfim birakfim darisi size