Zeynep966 Ya kendi kendini uyandırıyor gazını çıkarıp yatırıyorum ama asla bir huzur içinde uyumuyor sürekli eller kollar hareketli kafa çevirmesi var bide
guzelanne01_ Zeynep966 hareketlenme zamanı gelmiş canım çünkü☺️benim bebeğimde öyle kolunu örtemem mesala uyurken yüzünü kapatıyor çünkü Allahım bebeklerimizi korusun 5.5 aylık şuan oğlum hala aynı
Dynbfofrt Zeynep966 yenidoğanlar öyle oluyor baya bi de geçmiyor o bş refkeks büyüdükçe kaybolacak bu yüzden kundak yapablrsn yoksa devamlı uyandırır
Leyladua Yeni doğanlar öyle, onun için kundağa alıştırın kendiside çok rahat edicek derin uyucak. bazen bebekler kendileri bile rahatsız oluyor ellerinden ağlıyorlar .Ben ilk zamandan alıştırdım çok rahat oluyor derin uyuyor
OzlemC Zeynep966 benim bebeğimde 53 günlük ve normal canım tüm bebekler böyle, isteyen yarım kundak yapıyor ama ben karşıyım, bebekler hassas ve narin bırakalım rahatça büyüsün diye düşünüyorum.
Feyzanr41 Zeynep966 moro reflesxı 3 aydan sonra gecer yavas yavas bı andada bıtebılır yarım kundak yapın benımde kızım oyle yuzustu yatıryordum cok rahattı uyandrmıyordu sımdı sırtustune cevırdım yarın kundak yaptım 4 gunde alıstı 3 4 saat delıksız uyuyor