NewMomm1 Dilan1998 kaç yaşında evlendiniz kii 25 yaşında 6 yıl çocuğunuz olmamış 2 çocuğunuz var şimdi🫨 Rabbim gönlünüze göre versin🌸
Beyzanrkrkmz NewMomm1 valla öyle oldu😂😂 bende başka şehire geldim yalnızlık çekiyordım dedim kendime arkadaş doğurayım😂😂
NewMomm1 Beyzanrkrkmz benimde hiç arkadaşım yok buralarda kız hepsi uzakta aynı sen gibi dedim benim bir arkadaşa ihtiyacım var doğurmam gerek😂😂😂😂
Deletedmom_110 NewMomm1 Ayy şımartılıyorum teşekkür ederim ☺️ ❤️bu hamaratlıkla dahamı büyük zannetmiştiniz?😂😍
NewMomm1 Deletedmom_110 hahaha evet😂 birde çocukla yapıyor bunca şeyi valla doğurmadan iki büklüm oldum elimde deyneğim eksik bir tek üç çeşit yemek yapsam kendimi selena gibi seçilmiş kişi hissediyorum 😂
Elif3333 NewMomm1 ben 32 eşim 33 😇🫠 ortalama 40 gün sonra bebeğimizi kucağımıza alacağız insallah🥰 riskli gebeyim bu 3. Hamileligim. 2 cennet kuşum var.
NovaVina_ Ben 33 eşim 40 yasinda. 1.5 yildir evliyiz. Daha henuz cocugumuz yok. 🥹🌸 2 kedimiz var 😻 bekliyoruz bakalim o bizi ne zaman isterse.
NewMomm1 NovaVina_ Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin🌸 kedilerde bebek gibi zaten bizde de var bir tane bücür evin neşesi😂🌸
NovaVina_ NewMomm1 evet ya oyleler gercekten. Kedisiz ev ruhsuz ev politikasi ile tum cevremi kedi sahibi yaptim 😅🌸 tesekkur ederim cok naziksiniz.
Zeynepli12345 NewMomm1 5 gün önce 27 yaşıma girdim eşim 29 yaşında 2. Bebeğimizi oğlumuzu bekliyoruz 34 haftalık gebeyim 3 yaşında kızım var 🥰