Hsrt80 Cimri 15,günlük olduk tek yumurta ikizlerimle bugün çıktık kuvezden şükürler olsun Rabbime darısı size olsun ins
yagmurrrra Cimri ay benimde ikiz tek yumurta. 11+4 haftadayızz. Nstlere ne zaman başladınızz?? Ne zaman bekleniyor doğum sizin?
ekc Hsrt80 Az önce içimden seni geçirmiştim bebişlerin çıktı mı diye Rabbim ne güzel denk getirdi çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah🥰🥰
Hsrt80 ekc Allah razı olsun çıktım şükürler olsun Rabbime simdik emdiler tekarar uyutuyorum.suan doğum yaptığımi anladım vallaha 🤲🤲🤲
ekc Hsrt80 İnan tüm kalbimle çok mutlu oldum, Rabbim darısını başıma nasip etsin bende sağlıkla kavuşayım prenseslerime🥰🥰 nasıl ikisini aynı anda emzirebiliyor musunuz? Abimin ikizleri var eşi öyle demişti nasıl yaparım bilmiyorum onu
Hsrt80 ekc amin ins rabbim bu yolda emek veren annere yardımcisi olsun ins zorlu sabırlı güçlü olmalı bir yol rabbim hariykisini eylesin ins
ekc Hsrt80 Aynı anda emzirmek eylemini canım ha gi pozistonda yapıyorsun, genelde bana sırayla emzirmek mantıklı geliyor ama bu seferde anne çok yoruluyor.
Hsrt80 ekc bir öğün birine veriyorum meme diğerine mama.daha sonra diğerine emiyor diğerine mama veriyorum gün içinde beni beni emiyorlar
Hsrt80 Zeynepamuk rabbim kolaylik versin ins bende 35 hafymada doğum yaptım tek yumurta ikizlerine 18 günlük olduk şükürler olsun
ekc Hsrt80 Aa çok güzel bir sistem çok teşekkür ederim. Hangi mamayla başladınız? Benim aklımda sma ve golden goat var ama tabi deneme yanılma olucak sanırım biraz
Hsrt80 ekc 15 gün kuvezde kaldılar orda Aptamil veriyorlardı bende onu aldım ama bu bitince Bebelac Gold başlamak istiyorum oğlumda onu kullanmistim menbunum bakalım ikizler severlere ona devam edicem