Haticeozlem dilanktr sütünüz ne zaman geldi acaba bende sezeryan oldum dun ama henüz sütüm gelmiyo :(
Ozdilserpl Ben her anini merak ediyorum acikcasi ameliyat sonrasi toparlanma agri sanci belden uyusmali ise igne acisi varmi hepsini :)
GozdeCemre Haticeozlem 1 haftayı bulmuştu benim canım sıcak suyla dayanabileceğin kadar ovalaya ovalaya yıka öle emzir sıcak su çok iyi geliyor
GozdeCemre Haticeozlem devamlı ver canım gelmiyor diye bırakma sakın süt sağma Makinesi varsa devamlı onunla da sağ inş canım dua edeceğim emzirmek çok güzel birşey allahım tüm annelere o bağı yaşatsın
dilanktr bende sizler kadar korkuyordum ama hicde korkulacak gibi degilmis sabah 7 de hasteneye gittik Sadece damar yolu actilar 8 bucuk da ameliyathaneye gittik ben komple bayiltim kendimi saat 8.45 en son saatte baktim sonrasini hatirlamiyorum uyandigimda saat 10 Du zaten ignelerden falan agriyi pek hissetmedim sutumde hemen geldi ayni gun emzirdim bebegimi aksama dogru yurutmek icin kaldirdilar biraz agri oluyor ama dayanilmayacak kadar degilmis. Benim tek skintim gogus uclarim yoktu bebek emerken skinti cektim onun icin kesinlikle aventin sut sagma makinesini alin allah hepinizi kurtarsin insallah