Meralsunasezen Kızlar henüz 9 haftalığız ay bu gece yoğurtlu makarnayı yiyemezsem ölücekmişim gibiydi 😂 Aranızda bunu yaşayanlar var mı artık yoksa psikolojik mi anlamadım normalde de hiç yaşamadım böyle şeyler 😂
KuzeyinAnnesi10 Meralsunasezen ilk 3 ay falan değil 33 haftadayım hamileliğin başından beri surkeli açım ve canım biseyler istiyor 😂🤷🏽♂️
Yenianneperci35 Meralsunasezen oy maşallah:) ben o haftalarda mide bulantısından yemekten soğumuştum😔iştahınız varken yiyin:) gerçi şimdi 32.haftadayız iştahım yerinde😅hep açım sanki
Serendipity16 Meralsunasezen ben maalesef bu 😂 özellikle geceleri çok acıkıyordum o haftalarda bi de akşam yemeğini erken yiyorsanız yemeden uyuyamıyorum
Beyzacpr Serendipity16 bende oyleym bu gidişle dana gibi olacam diyorm gece yemicem diyorm ama tutamiyrm kendimi 😂😂
Serendipity16 Beyzacpr ben o kadar yedim henüz 2 kilo aldım yürüyüş falan yapıyorsanız yesenizde çok almazsınız
sevimuslu Yaklaşık 1 saat önce canım yağlı peynirli sıkma istedi ve kalktım hamur yoğurdum, açtım, pişirdim yedim. Hamilelik dışında hiç bişey yaptıramazdı sanırım gecenin köründe 😂😂😂
AslanKadini Meralsunasezen yemezsem goguslerim ağrıyor 🤣🤣 yiyorum bebemden kıymetli mi ya eşimde sagolsun eksik etmiyor Allah razi olsun
Melike_4949 Meralsunasezen ben de öyleydim 😅 hala arada oluyor geçen kısır öyle canım istediki tabiki yapmadım ertesi sabah hemen yaptım yedim 😅😅
Meralsunasezen Kızlar ben şey diyordum yok ya ben kilo almam o kadar yemem , ama yok yemezsem uyumam gibi aşermeyi saçma bulurdum bide 🤣🤣🤣🤣 Ayriyetten makarna için yoğurt yoktu gece 1 buçukta komşumuz getirdi sağolsun 🤣