Nazdar72 Kızlar ben 15 haftam bitti 16. haftamdayım kan değerlerim düşük olduğu için Doktor ferro sanol verdi hemde günde 2 kere beni acayip yıprattı Siz de de oldu mu böyle durum 😓
Dml4590 Nazdar72 ben de aynı ilacı kullanıyorum çok şükür hiç bir yan etkisi olmadı. Cok ac karınla içmeyin.
Merveatan Nazdar72 c vitamini al önce. Öncesinde limonata iç veya mandalina portakal ye. 15-20 dk sonra kan ilacını İç. C vitamini Demir vitaminin hızlı emilmeisni sağlıyor. Geçmiş olsun 🙏 başı kan ilaçları kabızlık yapabiliyor. Bu yüzden bol sıvı tüketmeye ve yediklerine de dikkat etmeye çalış 😘
Nazdar72 Merveatan doktorum bana hemen sonra c vitamini al dedi ardından aldım acaba ondan mi öyle oldum bilmiyorum
Dml4590 Nazdar72 bana tok dedi, kalsiyum tüketmediğimde aç karnana olmayacak şekilde içiyorum. C vitaminimi emilimini arttırıyor ya o yuzden oyle demiştir. Öğününüzde süt yoğurt peynir yoksa yemek arkası da içebilirsiniz. Çok tahıllı ekmek yediyseniz de yemeğin hemen ardından içmeyin. Emilimini azaltır. Ben gece 12 yatarken, öğlen meyve ile içiyorum.
Polo Nazdar72 dr na söyle deiştir Bunu çekmek zorunda deilsn Çünkü aynı kalemde demir ilacı var. Eczaneye gidip sorsan bile deiştirebilirsn Dr unla telefonlaşıosan eğer hemen deiştir
Omerhatice Nazdar72 bünyeden bunyeye degisiyor cnm bende kullandm nir sorun yapmadi ama etkili bi ilaç cok ac icme yari ax bir sekilde ic ilaci cnm
Tupbebegimm1 İlacı değiştirin o etkiler geçmiyor çünkü. Ben de kullanamadım başka ilaç verdi. Kabus gibiydi bu ilaç
Sirrlfehva Nazdar72 ben onu yutmakta zorlanıyordum geri geliyordu sanki yutarken birde kaşıntı yaptı ama ilk kutuyu bitirdim başka yazdı bu daha iyi