Burcucalar bende ozele gidiorum cuma ikindin kanamam geldi amam cok degildi aksama acile gittim kanamaya baktilar cok dusuge benzemior dediler ve progestan ignesi vurdular yolladilar biz kalp atisinidaha fuymamistik cumartesi sabah komtrole cagirdi doktor cumartesi gittim kese gelismis ama kalp atisi yok o da bazi durumlarda 9 haftada belli oluyor dedi bu arada ben 8 haftalik hamileym progestan verdi vajinal kullandedi yat dinlen iliski yasak dedi wcdisinda ayaga kalkma dedi ve eve geldim progestani kullandim tum gun yattim aksam boyle sikisir gibi oldum wcye gittim ve ic camasirimda bisey vardi goz yumaklari bile belliydi yavrumun 🙁🙁😢 sok gevirdim wcnin ustunde hic hatirlamak istemiorum tekrardan acile gittik ve bana yok kese hu yok soyle yok boyle dedi ve kanamaya komtrol etmemizi istersen yatirabiliriz dedi bende yatmadim asiri bi kanamam yokdu yine igne vurdular eve geldim tekrar wcye gittim busefer esi felan dustu geldi simdi yarin tekrardan gidecegim parca kaldimi diye kontrol edecekler