Drnzgn 2 sezeryanim olacak en son 36+5 te gittiğimde 2650 idi bana biraz küçük geldi ki doktor da bir hafta geri demişti siz kaç kiloda doğum taptiniz
melisinmutfakblogu Drnzgn 37+6 da zorunlu sezeryan oldum 3760 gramdi doktor içeride daha kalırsa bebe obez olack alalim demişti 🤣
Zeyneb_mihrap76 Drnzgn ilk doğumum 41+3 4180 İkinci doğum 39+1 3900 ikiside normal be yedim diye soracaklara valla hiçbiriyle ne içtin diye soracaklara ise sadece su ☺️
melisinmutfakblogu Nur_50 yenidogan takımlarını 1 ay anca giydik ama ben genelde 0 3 ay olarak almstm 40 günden sonra 0 6 ay takımları giydi
melisinmutfakblogu Drnzgn hiç birsey desem yeridir kilolu gebe idim 12 kilo verdim doktor bebek için pekmez kaşar muz bal fındık tüket demişti bunları tükettim bebe için
melisinmutfakblogu Nur_50 rica ederim ne demek sağlıkla gelsinler dünyaya şuan da 11+3 deyim 10 kg verdim ama bebis yine haftasına göre kilosu iyi dedi doktorumuz
Yaprakdokumuseverr Drnzgn 39+2 de 2500 doğdu. Önemli olan sağlıklı olması hiçbir sorun yaşamadık şükür hemen toparlıyorlar zaten. 🐣
Drnzgn Yaprakdokumuseverr öyle de doktor küçük biraz diyince üzülmüştüm ama toplamış şükür 2900 olmuş 6 sında doğuma alacak baya da toplar inşallah
AsELinAnneSi__ Drnzgn 37+4 2600 civarında doğdu kilodan ziyade organ gelişimi çok önemli hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür 😊🤲👼
Aybenar @Drnzgn 39+1 3.100 doğdu oğlum bende 2. Ye sezeryan olacağım hayırlısıyla daha 19 lardayım sağlıklı doğum gerçekleştirelim bebeğin organ gelişimi çok önemli
Youngmotherr Drnzgn 40+3 de 3520 olarak doğurdum hiç ödem atmadan kilo almaya başladık şimdi 3.5 aylık 7.5 kg