annesinincivcivi1 Kızlar birsey soracağım benim en son adetim 19 Mayıs normalde 27 haftalık olmam gerekiyor ama doktor bugün 29 hafta dedi ölçümleri onu gösteriyor dedi bu ne demek oluyor
Meryem2407 annesinincivcivi1 bebeğin gelişimi ilerde olabilir yada doktor ölçümü yanlış yapmış olabilir elden ele fark edebiliyor. Bana da 4-5 gün karın çevresi geride demişlerdi başka doktora denk geldiğimde gelisimiyle haftası gayet uyumlu hiçbir sıkıntı yok dedi. Bir daha kontrole gittiğinizde mutlaka söyleyin doktora
Htcanne annesinincivcivi1 şeker hastalığı vs yoksa ultrason cihazından kaynaklı alınan görüntüde ölçü biraz farklı çıkabiliyor çok ciddi birşey olsa söylerdi zaten Dr. Her hafta önden giderse iri bebek olabilir
Suzan-5656 Benim de hesaplamam doktora uymuyor ben anlamadım bide o dönem eşim ameliyat olduğu için 2 hafta ilişki yasaktı kafam çok karıştı
Meryem2407 Ankara-58 tabii ki bebeğin pozisyonuna göre de değişiyor ama zaten çok anormal bir durum olsa doktor söyler diye düşünüyorum
B_eyaz annesinincivcivi1 önden gidiyordur bebek benim de son adet 18 mayıs 27+4 üm doktor da da böyle çıkıyor uygulamada da
Semakaya25 annesinincivcivi1 Banada aynısını söyledi şeker yüklemesi istedi oyzuden şekerden dolayıda olma ihtimali oluyormuş
annesinincivcivi1 Kızlar teşekkür ederim hepinize uygulamada sorun mu var cavep ve beğeni yapamıyorum