1prensesannesi__ Hareket ettiğimden mi hissetmiyorum yoksa aksam kafa dinlemeye gecince psikolojik mi oluyo anlamadım aksam olunca belim ağrıyo kasik agrisi oluyo az oluyo cok degil ama bilemedim sinir bozucu bi durum böyle olan varmi aranızda
Deletedmon_98 1prensesannesi__ ya yemin ederim benimde öyle hatta abartma artık felan diyorum kendi kendime 😂 bende de gece mide bulantısı başlıyor artık çok mu yemek yiyorum psikolojik mi hiç gerçek mi hiç bir fikrim yok ama ne olduğunu anlamadığım içinde sinirleniyorum bende
Feyzabeyoglu 1prensesannesi__ bi de haftasonu oluyo🤣 İki gündür sanci yaşıyorum haftasonu dr. yoktur nöbette deyip oturuyorum evimde😅
Belginylmz 1prensesannesi__ heo rahatsızlıklar gece meydana wurur vücut yarışa dinlenmeye geçince hastalık meydana wuruyo gündüz vücut hareket halinde insan anlamiyo banda gece wurur heo🤣
1prensesannesi__ ASE6154 o da aklıma geliyo bak gunduz surekli hareket okula hit gel yemek yap haftasonu ödevler ev isleri falan derken aksam dinlenmeye cekiliyorum yogun hissetmiyorum ama ufaktan ufaktan ben burdayim diyo agrilarim
ASE6154 1prensesannesi__ benimde hep öyle ne zaman gece olsa uzansam hemen belim kopacak gibi ağrımaya başlıyor