Gzdesri Dün 27+6 da lekelenme yaşadım ve doktor Progestan verdi. Bugün kafamı uykudan kaldiramadim ağız yoluyla kullanıyorum acaba ilaç böyle bir etki yapıyor mu ?
Dryfrmzz25 Gzdesri maalesef yapıyor baş dönmesi uyku mide bulantısı fitil olarak kullansan daha iyi olur ama leke varsa alttan vermiyorlar
Zseda Gzdesri bende hap olarak alıyordum leke geldiği için. Eczane de tok karnına diyince ben hap olarak anladım. Sonra doktora sordum vajinal olarak al hem yan etkisi az olur dedi. Bir de sanıyorum vajinal olarak alınması daha etkili oluyor. O günden beri fitil olarak kullandım
pmedic112 pmedic112 farketmiyor zaten amaç aynı, aynı yere hizmet veriyor 😂 hem fitil olarak daha etkili oluyor aile hekimine danışın olmazsa gebelik takibi yaptıkları içinn bilgileri vardır diye düşünüyorum
sevdenurnur Doktorunuza söyleyin fitil olarak kullanın bence, bende kullanıyorum ağız yoluyla yan etkisi öok olduğu için doktorum fitil olarak kullanmamı önermişti
Buketkoc Gzdesri baş dönmesi uyku yapıyo bende kullanıyorum şuan kanamadan dolayı kafamı kaldıramıyorum vallahi içince
Esra_4774 Gzdesri Bana da önce ağız yoluyla verdiler o kadar eziyet çektim az kalsın bayiliyordum o derece mide bulantısı uyku halinden bahsetmiyorum bile doktor çok zorlanıyorsanız Altan kullanın dedi 🌹