dygoflz Selam arkadaşlar 15 haftalık olduk, ortalama 3 haftadır şiddetli baş ağrım oluyor. Yaşayan var mı? Çözümünüz var mı? 🥹
Nesfur41 dygoflz Kesinlikle magnezyum takviyesi al bende ilk aylar çok yaşıyordum.. en son istifra ediyordum şiddetli öyle geçiyordu ağrı
umrumdadegil dygoflz o zaman gebeliğe bağlı olarak hormonal değişimlerdendir kan basıncı vs. Doktora sorun normalde parol içilebilir
Pamuk Ankara-58 Çok agir oluyor malesef.Boyle ensemden gözlerime vuruyordu tansiyondan şüphelerim ama hep normaldi. Sabah kalkınca özellikle kafamda ağırlık oluyordu.
Ankara-58 Pamuk şuan beni tarif ettiniz cnm ben tansiyon sanıyorum işte 15 gün kafama taktım tansiyon mu acaba diye olcuyorum normal ama neden enseden ağrıyor gözlerime vuruyor sabah akşam gece başımın üstünde sanki ağırlık var bop bol su iç eğer tansiyon değilse şekerden
Pamuk Ankara-58 Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın.Ayni benim de bahsettiğin şekilde ağrı oluyor.Yemekten sonra ve sabah kalkınca çok oluyor insan korkuyor.Artik diyorum tansiyon aleti mi bozuk.
dygoflz Ankara-58 çalışıyor musunuz peki, ben çalışıyorum günde 7-8 saat arası bilgisayar başındayım. Geçmiştr yaşamıyordum baş ağrısı ama gebelikten sonra başladı bundan kaynaklıda olabilir diye düşünüyorum birkaç gündür
Sdfkara bende 5 gün sürdü en son magnezyum hapı ile son buldu bi doktoruna sor istersen ben suan 30 haftaligim kullaniyorum sen kullanabilir misin diye doktoruna danış .
AleynaResul dygoflz gebelikte olağan bişey ama mutlaka hastaneye gidip bi serum taktırın ben çok çektim migren atağı geçirdim migrenim olmamasına rağmen hamilelikte daha zor baş ağrısıyla mücadele etmek allah yardımcınız olsun ve karanlık odada uyumaya çalışın mutlaka bol bol da su için
Mnos-332 dygoflz bende miğren var tuttu mu çok kötü oluyorum acil de buluyorum serum takılınca rahatlıyorum
Ankara-58 Pamuk canım benim ki 10 gün sürdü o dediklerim bilmiyorum tansiyondan mi hormonal mi su az içtiğimiz için mi bilemedim.zaten o kafa agrisi geçti şimdi de carpinti başladı
Ankara-58 dygoflz valla cnm ben 7 aylık gebeyim baş ağrısına care bulamadım hormonların alakalı çünkü benim ki baş ağrısı değil başımda baskı var ağırlık gibi benim agrim
Aysegulmer dygoflz ben devlet hastanesinde 2 kere gon blokajı diye bir işlem oldum hmıleler olabılıyormus sonrasında ağrılarım fazla olmadı ve diğer 2 seansa gıtmeme rağmen. İsterseniz araştırın nörolojide oluyor bu işlem