Nrbnuzeze 36 haftadan selamlar annelerim ellerimde aşırı uyuşma ve karıncalanma var gece uykudan uyandırır derece sabahları da ara ara iş güç yaparken oluyor sizlerde oluyor mu geçer mi ?
Sinemgndg Nrbnuzeze 24+6 haftalığım başladı bile uyuşmalar gündüzde oluyor ama gece daha çok oluyor Doktorum bana onun için magnezyum yazdı 2 gün oldu dahd inşallah iyi gelir
Cicekliannee Su an uyanık olmamın sebebi. 36dayim ben de sağa yatsam sag Kol sola yatsam sol kol uyusuklugundan uyanıyorum
Nrbnuzeze Cicekliannee geceleri aşırı zorluyor ne yapacağımı bilemez hale geldim doktor kontrolüme 3 gün var inşallah hafifler diyerek suyu bolca içmeye başladım umarım bir an evvel geçer 🥺
canan112 Vücuttaki ödemin sinirlere baskı yapması sonucu oluşuyo korkmayın.. doğumdan sonra kısa sürede geçecektir..
Nrbnuzeze canan112 umarım ne yapsam bilemedim öneriniz var mı acaba yoksa kendiliğinden nasıl geçecek acaba ?
Pinar1628 Malesef adı karpal tünel sendromu 2 hafta çektim o ağrıyı şimdide var ama azaldı çok şükür demirli bileklik taktıktan sonra hafifledi bnm ağrım sıcak su torbası da rahatlıyo kaç gece onunla uyudum çok zor gerçekten ağrısı
Nrbnuzeze Sinemgndg magnezyum kullandım dün bitti kontrolüme 3 gün kaldı şu yorumu yazarken bile parmaklarım karıncalanıyor ☹️
Cicekliannee Nrbnuzeze evet zaten yatacak başka pozisyon yok bu biraz sıkıntı oldu ama allahtab son haftalar
Sinemgndg Nrbnuzeze Ay Allah yardımcın olsun son haftalar zorluyor anlaşılan magnezyum da işe yaramıyor herhalde
canan112 Nrbnuzeze tuz tüketimini ve hızlı kilo alımınızı kontrol altına alabilirsiniz başka yapılabilecek pek bi şey yok maalesef doğuma kadar sabretmelisiniz🤗