Gaye1402_ Bugün burda bi yazı okudum 8 haftalıkmış kalbi durmuş belirti olmamış bi anda içime korku düştü benim sadece kasık ağrım oluyordu bugün hiç olmadı bi anda aklıma o yazı geldi 7+5 im korkuyorum napacağım
gncglozclk Gaye1402_ korkma canim Allahın izniyle bişey olmaz Rabbim korusun 🤲bende cok korkardım 32 deyim düşün hala korkarım bişey olur mu diye normal bi durum bence bu içini rahatlatmak için bol bol dua et bıde yenı daha şimdiden her gun meryem suresi dinle zikir çek bol bol saglıkla gelsin saglıkla almayı nasip etsin Rabbim 🤲
Meerrii Gaye1402_ Ben iki defa bu nedenle bebeğimi kaybettim ilkinde hiç belirti yoktu sadece kahverengi akıntı oluyordu ikincisinde de gebeliğim başından beri ağrılı geçiyordu kahverengi leke görünce korktum ve maalesef korkum beni yanıltmamıştı. Şu an gebeyim ama bebeğin kesesi gelişmiyor 🥺
Meerrii Gaye1402_ Korkmayın Allah’ın izniyle her şey nasip. Rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılıp nasip eylesin inşAllah
Melos066 Gaye1402_ içine kuşku şüphe düşürme annesin sen artık bebeğin hissediyor her hafta kontrollerin olcak zaten durumunu öğrenirsin ama şu korkuyu sen yaşıyorsun sana tutunmaya çalışan bebeğine de yaşatma çıkar aklından dua et Allah’a rabbim hayırlısını versin de
Nurr29 Ayy kötü şeyler okuma bakma canım ya benimde hiç bir belirtim yoktu çok şükür bişey de olmadı kötü düşünme içini ferah tut