Sevdanurr4 kuzum ben hamile değildim 1 temmuz gecesi yatarken birden bir sıkıntı girdi içime onunla birlikte ölüm korkusu ölecekmiş gibi hissetme yalnız kalamama kafada kurma aklına ne gelirse direk o gün özel bir klinik bulup alanında iyi bir psikiyatriye gittim ilaca başlattıı 3 ay falan kullandım asla gerilemedi aksine daha kötü oldum bırakmayı düşünürken hamile kaldım çokta güzel oldu ilacı bıraktım bıraktıktan bir hafta içinde mahfoldum kafa dönmeleri baş dönmeleri anlatamam inanırmısın sonra sonra iyileşmeye başladım şuan ocağın 1 inde 6 ay olcak bu rahatsızlık bana geleli bense 2 aydır eski halime dönmeye başladım yavaş yavaş hamdolsun vesvesede vardı tabiki zaten şeytanın oyunu bunlar namazıma duama sarıldım
Bu rahatsızlık takıntı rahatsızlığı nelere takardım şaşar kalırsın yok tırnaklarım neden mor yok damarlarım neden belirgin yok bacaklarımda morluk var duygusal şarkı paylaşamaz dinleyemez oldum dibledikten sonra ölecem çünkü düşünceye bak ama şimdi hamdolsun çok iyiyim tabiki arada yokluyor ama kurtulcaz rabbimize sığıncaz