Dreamssss _momandad bn ilk zamanlar boyleydim yıllar geçti bazı dönemler sakinlestim falan bazen de yine oluyo sürekli bir şey olcak hissi falan ölüm korkusu
Gyulche _momandad benim donem donem oyle hele agrim acim.oldunda bu gun sag kasikta agrim var ineleme gibi nete normal yaziyor ama kontrolume 3 gun var yasadinizmi Allahtan devamli deil bi geciyor bi basliyor
Sude5461 Dreamssss kuzum açıkçası şu benim çoğunlukla geçti rabbime şükür benim şuan 5 ay oldu 3 ay çok çok aşırı yoğun yaşadım hatta hayatım durdu diyebilirim fakat son 1 -2 aydır aşırı hafifledi yöntemim ise kurandı namazıma başladım hep zikir çektim hep kuran okudum hamdolsun rabbime bu rahatsızlığın yüzde 80 i manevi boşluktan oluyor bitanem dene istersen o en kötü olduğum 3 ayda bile namazımı bırakmadım zorlada olsa kıldım inanarak başla bamazına bak rabbim bir ödüllendiriyorki inanamazsın
Dreamssss Sude5461 evet ya eminim öyle dört sene çok yoğun yaşadım aşırı vesvese de oluyordu namazda klbim cikcak gibiydi falan sonra geri bıraktım falan yeniden baslicam diyorum 🥺 bı turlu kılamiyorum ya her gün sabah ezanlarini duyuyorum ikinci hamileliğim geceleri sürekli uyniyorum ilk kızım da böyle değildi tam Teheccüd vakti ama ki bı abdest alıp da gecmiyorum secdeye 🥺 her şeyi de çok iyi bilen ben bunu yapamamak o kdr üzüyor ki
Cankuss35 Dreamssss baş edemiyorum maalesef 2-3 hafta annemde kaldım bugün evime döneceğim yine aynı olmaktan korkuyorum tam geçmedi zaten ama eskiye göre bi tık daha iyiyim . Napcam bilmiyorum ben ilaç kullanıp mutlu bir hamilelik geçirmek istiyorum
Cankuss35 _momandad aynı yaşadığım şey işte böyle kötü haber alınca yaşanılan şey gibi başka tarifi yok . Çarpıntım çok fazla bişeyler yapayım oyalanıyım diyorum gücüm yok 😞
_momandad Cankuss35 Benimde aynı şekilde belki kan değerlerim düşmüştür halsizliğim ondandır diyorum ama yok kan değerlerim de yüksek 🥺
N-23 Bendede var kızlar baygınlık gelcek gibi her yer dönüyo gbı korku endişe kaygı bozukluğu panik atak bide hamileliğin riskli geçti son 2 günüm var böyle hastaneye gidiyom el ayak çekmiyor, Allâh yardım etsin hepimize 🤲🤲ilaçta yasak
Cankuss35 N-23 ilaç kullanılabiliyor 14. Haftadan sonra doktorlar izin veriyorlar içmeyip stresli üzgün olmak bebeğe daha çok zarar verir . İlaç içip mutlu hamilelik geçirenlerin bebeklerinde herhangi bir skıntı yok burada içenler paylaşmış
N-23 Cankuss35 dığumuma 2 gün var inşallah dayanırım 🤲🤲🤲artık doğduktan sonra gidicem emzirirken verirler mi acaba
Cankuss35 N-23 eğer lohusa sendromuna girersen hemen doktora git o çok kötü bişey . Sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
Sude5461 Dreamssss şeytan uğraşıyor bitanem lütfen kır o nefsine herşey çok güzel olucak bak ben beterdim beter bundan 2 ay önce hiç geçmcekmiş gibiyidi mahfolmuştum tabi en büyük destek eşim ve ailemizdi allah razı olsun ama lütden başla namazına
Cankuss35 Dreamssss evet ama en azından iyileştiriyor . Bazı dönemlerde o kadar iyi geldi ki bana travmalarda vs . Kurtarıcı oluyor yani daha iyi hissetmek için içilmeli bence . Ben bırakmıştım 3-4 ay olmuştu gebe kaldım ama iyiydim işte böyle değildim ilaçsız bile mutluydum
Dreamssss Sude5461 baslicam ya destek evet çok önemli ailem kılıyor hani sürekli de derler eşim de bn kiliyim hemen başlıyor bn bırakınca bırakıyor 🥺
Sevdanurr4 Sude5461 neler yaşadınız ben şuan 12 haftalık hamileyim hamileligimi öğrendigimden beri sıkıntılarım var içimde korku iç sıkıntısı daralma ağlama krizleri bebeği istememe evde kalamama kaynanamda kaldım bir süre şuan İstanbuldayim annemlerin yanında ilk haftalarima göre azaldı ama hayattan hiç zevk alamaz oldum enerjim çok düşük halsizim kaçıncı hafta iyi oldunuz siz
merve_3807 Gyulche benimde panik atağım vardı geçmişti ancak şu aralar yine başladı bazen evde bile nefes alamıyorum sığmıyor gibi oluyorum çok kötü bir şey gerçekten