Abaegrkk Sekerportakali9 evet devlet hastanesi. Küçük bir şehirde yaşıyorum bizim özel hastanemiz pek güzel değil devlet daha donanimlidir dedim ama bin pişman oldum keşke özele gitseydim insan gibi muamele gorurdum en azından sancı anında annem ya da eşim destek olurdu
Tugba_sari Sekerportakali9 ebenin yönlendirmesi ile zorlanmadım aslında bebeğin kafası çıktıktan sonra ıkınmamam gerektiğini söyledi o zaman yırtılma oluyormuş. Ebenizi dinlerseniz hiç zorlanmazsınız, benim doğumum 10dk sürdü ebeyi dinlediğim için
Sekerportakali9 Tugba_sari denk gelen ebenin davranışlarıda çok önemli inşallah iyi insanlar denk gelir 🙏🏻 doğru ıkınmak konusunda endişem var biraz sadece umarım doğru yaparım herşeyi
busesen Zehrasavci gelişim veya solunum kaynaklı girmedi doğumun ertesi günü taburcu olduk ama 2 gün sonrasında sarılık değeri yüksek çıktığı için 2 gün arayla 2 kez küvözde fototerapi aldı.
Sekerportakali9 tugba_2365 heyecanımı öyle güzel özetlendinki 😍 33 haftadayım uykularım kaçıyor artık çok yaklaştığım için heyecanlıyım biraz korkuluyum 😇 sağlıkla gelsin miniklerimiz hep 🙏🏻
tugba_2365 Sekerportakali9 amin amin🙏 tüm dünya dertlerinden sıyrıldık, bebeklerimizi sağ salim kucaklamayı bekliyoruz sadece. Her süreci her anı çok güzel, yaşanan o kadar sıkıntıya rağmen…
OguzMoms Sekerportakali9 Sabah 5 de en yüksek dozda suni sancıyla başlayıp saat 12 gibi sezeryana alındım malesef 6 cm aciklikla
smyhc 43 saatle rekoru kimseye bırakmam. 32 saat suni sancı aldım Ve sonunda normal doğum yapmayı başardım ☺️🙄