balinannesi20 aysecakir 3 tane battaniye süsledim, hastane çıkışı süsledim, anne cibinlik-fiyonk, küvez eteği-fiyonku, kapı süsü, lohusa terliği, babynest, emzirme yastığı, altaç, puset örtüsü yaptım şimdilik🤗
aysecakir Senos ben de aslında oda süsleme vb şeyler düşündüm ama hem eşimin ailesinden hem de kendi ailemden uzak olduğumuz için yapmaktan vazgeçtim, kimse göremeyecek çünkü 😕
aysecakir Irmakdkm benim de kayınvalidem yelekler hırkalar ördü sağolsun 🤗 annem de hazır giyimlerimizde yardım etti ☺️
aysecakir Janset2105 bizim de kayınvalidem çok fazla ördü oğlum olucak ibşallah ama hem erkeğe hem kıza birden örüyor 😁 ben de yelek ördüm bir de atkı örerim herhalde 😁
aysecakir eliiif aslında ınstagramda vb internette örnek bakarsınız sonra bulunduğunuz ilin Çarşısı’nda muhakkak ürün malzemeleri satılıyor ☺️
Cagla87 aysecakir Çok kolay oldu. 3 saatte ördüm 😅 Özel bi örgü ipi var, kendinden ilmekli. Onunla ördüm 🙈
Reyhankarabiber aysecakir ya denedim aslında ama böyle çabuk sıkılıyorum herşeyden devamlılık sağlayamıyorum 🙈🙈
Aysegul377 Hediye09 kokulu taş kalıpları ve kokulu taş tozu var tozu su ile karıştırıp kalıba döküyorsunuz 2 dakkada oluyor
Gzmocl Melekkzm aynen ablam dogum yapacağı zaman bi kac haftasi kalmisti bende heveslendim kucuk bi yelek yapayim hastanede giysin dedim benim cocuk olcak daha yelek biticek bitmedi yani 😂😂
Gzmocl aysecakir evet bi battaniye yaptim onunla gidicem hastaneye ayri bi hosuma gidiyo bu yelegimide yapip goturcem uyum saglayan bir zibini var😂😂
Bittersweet aysecakir kapı süsünü, oyuncaklarını, fotograf cekmek icin giydirecegim kiyafetlerini, aksesuarlarını, şapkalarını, odasının tablolarını vs yaptım😁