Cmc1-kfkfk Kızlar ebebekte falan malt içeceği satılıyo ya onlardan kullanıp sütünde artış olan varmı faydasını gören varsa almayı düşünüyorum
esmayb35 Cmc1-kfkfk e bebeği bilmiyorum ama ilk bebeğimde jokerden malt içecek almıştım hurmalıydı yanlış hatırlamıyorsam eve gidene kadar kıyafetim sırılsıklam olmuştu sütten dolayı tabi herkeste aynı etkiyi eder mi bilmem
23_izmir Cmc1-kfkfk bende az etki etmişti onu kullanıcağınıza bestlak damla kullansanız daha faydalı olur diye düşünüyorum
Cmc1-kfkfk Dnmzzeda benim oğlum 4 aylık sürümde azalma var sağarak veriyorum zaten o yüzden artırmam lazım bence yeni doğum yapacak olanlar doğumdan 1 gün önce falan içse faydası olabilir
Miniktavsannn Cmc1-kfkfk acaba ne zaman kullanmaya başladınız ve ne şekil kullanılıyor kasigami damlatip iciyordunuz
Cmc1-kfkfk Miniktavsannn doğum yaptım ertesi gün kullanmaya başladım bir bardak suya 20 damla damlatıp içiyosnuz zaten üstünde de nasılsın içeceğiniz yazıyo
Miniktavsannn Cmc1-kfkfk hiç alıp okumadım daha tsk ederim. Bazı anneler doğumdan önce içmeye başlamış galiba ben de bir gün önce içmeye baslasammi diye düşünüyordum