2prensesannesiiii mervemurat16 dr takibindeyim 100 değeri görünce gittim druma kimyasal dedi 75 çıkınca tekrar test istedi pazartesi günü ama ben dayanamadım 1 saat önce verdim sonuç artmış
2prensesannesiiii umrumdadegil yarın druma gitmeden önce devlette verip gideceğim yanına drum test isteyince özelde vermek zorunda kaldım
umrumdadegil 2prensesannesiiii aynen aynı yerde ver ki doktorun da sağlıklı bir yorum yapabilsin aynı hastanede verdiklerin güzel gibi ama
Ozge56 2prensesannesiiii devlet olan büyük ihtimalle yanlış. Düşse 2 diyer kan sonucun artış güzel olmazdı
Meryeminannesi20 2prensesannesiiii aradaki değer başka hastanede verilmiş o yüzden öyle çıkmış sabit biyerde vermenizi tavsiye ederim
2prensesannesiiii Meryeminannesi20 100 le 491 aynı hastanede 75 olan farklı hastanede🥲 inşallah hastane farkıdır🙏🏻
2prensesannesiiii Ebosamo ya ben devlette verdim ilk kanı sonra druma gittim ertesi gün özele orda beta istedi 75 çıkınca kimyasal görünüyor dedi pazartesi tekrar kan istedi ben dayanamadım şimdi yaptım artmış
Fulya1993 2prensesannesiiii canım 24 undeki testi farklı bir hastanede vermişsin sanırım farklı olması çok normal aynı yerde verdiğin kan normal yükselmiş ben sorun görmedim