Atacan 14+4 özel bir hastanede profesör bir doktora gittim cinsiyet için.yukari bakarsa erkek aşağı bakarsa kız sizinki aşağı bakıyor kız dedi. Heyecan dan soramadm aşağı yukarı ne ama kafam karıştı acaba yanılma payı olabilir mi
Lagertha_ Atacan kordon ve pipi karıştırılıyor sanırım onu demiş. Kordonsa eğer aşağı doğru gidiyor kardon bağı
umrumdadegil Atacan bak yukarıda arkadaşın attığı görsel var ya ordaki nub fotoğrafta üstteki kız alttaki erkek
umrumdadegil Atacan tabiki net olarak bacak arasını görmeden yüzde yüz erkek ya da kız diyemez tahminde bulunmuştur doktor
Atacan umrumdadegil direk kız deyince bende heyecandan sormadm ne kadar eminsiniz vs diye keşke tahmin ediyorum Deseydi hiç onuda demedi gittiğim doktor da profesör du bide
petekceee Atacan Atacan yukarı doğru çıktını erkek bebeğin göstergesi (pipisi yukarı duruyor ) kız bebek üç çizgi aşağı doğru gözükür . Kesin cinsiyet 17-20 haftada netleşir
Atacan petekceee anladım. Acaba bunu. Doğruluk oranı ne belli ki doktor cinsiyeti net olarak görmemis bize aşağı yukarı demiş
umrumdadegil Atacan heyecanla gelmiyor bazen insanın aklına bir dahaki randevunda tekrar sorarsın kesinleştirirsin
petekceee @"Atacan Atacan arkadaşıma doktoru 14. Haftasında kız dedi 18de %100 erkek dedi yani diyeceğim o ki bekleyin . Genital bölge gelişimi her çocukta farklıdır. Rahminize düştüğü andan beri cinsiyeti belli elbet fakat ama gelişim bir süreç Biraz daha bekleyin derim