Esra_4774 orkide123p3t 21+1 Bu ayın 29 ’da detaylim var 16 haftada doktor kız dedi sağlıkla kucağımıza alak nasip olsun hepimize inşallah alışveriş için detayliyi bekliyorum 🥰🤲
Pnar-oktay ecembugra53 bende Mayıs annesiyim erkek gibi dedi ama net değil umarım kızım olur çok istiyorum 2 oğlum var bu kız olsun
Halimeo Pnar-oktay Allah’ım gönlüne göre verir benimde de 2 oğlum var bu gebeliğim doktor kıza benzetti inşallah oda sağlıkla gelse
aslhnkrts9 orkide123p3t hareket ediyo ama bacak bacak üstünde keyif yapıyo bi dr ısrarla kız diğeri ısrarla erkek gibi diyo
Esra_4774 Kbrnrmrt Benimde 7nisan gözüküyor canım hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olsun inşallah 🤲🥰
hayalim35 orkide123p3t evet onlardan biri bnm 18+5 haftalığım hala cinsiyetini net öğrenemedik 15 haftalıkken kıza benzetti çarşamba randevum var bakalım hayırlısı
orkide123p3t hayalim35 hayırlısı olsun canım benim geç olsun güç olmasın sağ salim kucağına al inşallah bebeğini
Cnuryasar 17+0 bugün 18’e gün saymaya başladık doktorum 11+2 de tahmin etti 13 te kesinleşti kızımız geliyor 💕 Sağlığıyla kucağıma alayım tek dileğim allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah 💖
Aylinalacam medinenur orkide123p3t 17 haftalığım kızım olacak inşalllah ilk göstermedi ertesi gün tekrar baktı gösterdi 🙏🏻🥰
Haticerman orkide123p3t valla benimki nazlı utangaç aslında 😍 normalde yüzünü bile pek göstermiyor kolu ile kapatıyor 😂 normalde üniversite hastanesine gidiyordum özele gittiğimde öğrendim 😂